Rekola asettuu Lindtmanin taakse puheenjohtajavaalissa

Rekolan Työväenyhdistys on päättänyt kevätkokouksessaan asettua Antti Lindtmanin tueksi, kun hän tavoittelee puolueen puheenjohtajuutta.

– Mielestämme Lindtman on oikea mies tehtävään Sanna Marinin jälkeen. Nuoresta iästään huolimatta Lindtman on jo kokenut tekijä politiikan saralla ja hän on ihmisenä juuri sellainen, jollaista puolue tällä hetkellä tarvitsee puheenjohtajaksi, yhdistyksen puheenjohtaja Joni Hildén kommentoi.

Lindtman on toiminut jo vuosien ajan isossa roolissa puoluekentällä, puolueen varapuheenjohtajana ja eduskuntaryhmän puheenjohtajana. Nyt on aika nousta seuraavalle askelmalle ja ottaa puolueen puheenjohtajuus ensimmäisenä vantaalaisena.

– Kaiken muun lisäksi plussaa on se, että Lindtman on vantaalainen sekä näiltä kulmilta. Vantaalaisena puolueosastona meille on erittäin iso merkitys sillä, että saisimme puolueellemme vantaalaisen puheenjohtajan ja kun meillä on nyt siihen erittäin hyvät mahdollisuudet sellainen saada, on luonnollista seisoa hänen takanaan, Hildén toteaa.

Rekolan Työväenyhdistyksen kevätkokouksen päätös asettua Lindtmanin taakse oli yksimielinen.

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.


*