Joni Hildén nousee Rekolan Työväenyhdistyksen puheenjohtajaksi

Rekolan Työväenyhdistys valitsi syyskokouksessaan uudeksi puheenjohtajakseen tammikuusta 2023 lähtien Joni Hildénin. Hildén on ollut Rekolan Työväenyhdistyksen jäsen vasta vuoden verran, mutta SDP:n jäsen vuodesta 2013 lähtien.

– Rekolan Työväenyhdistyksellä on pitkät perinteet ja näitä perinteitä tulee ehdottomasti vaalia myös tulevaisuudessa. Puheenjohtajana tulen pitämään huolen, että yhdistyksen pitkä, liki satavuotinen historia ja sosialidemokraattiset aatteet ovat punaisena lankana tekemisessämme, Hildén toteaa.

Kokemusta Hildénillä yhdistystoiminnasta on sillä, hän toimi Koivukylän Sosialidemokraattien hallituksessa vuodesta 2017 lähtien aina syksyyn 2021. Tuona aikana hän toimi muun muassa yhdistyksen puheenjohtajana vuodet 2020 ja 2021. Nykyisin hän on myös Uudenmaan Sosialidemokraattien piirihallituksen jäsen.

– Aika Koivukylässä oli opettavaista ja antoi minulle paljon. Tuona aikana opin viimeistään, mitä sosialidemokraattinen aate on ja miten sen aatteen eteen tehdään töitä. Siellä sain myös hyvää oppia yhdistystoiminnasta, josta opista haluan erityisesti kiittää Juha Kähärää, joka oli mainio opettaja, Hildén kiittelee.

Rekolan Työväenyhdistyksen nykyinen puheenjohtaja Jukka Virtanen valittiin yhdistyksen varapuheenjohtajaksi. Virtanen toimi ennen nykyistä puheenjohtajuuttaan yhdistyksen varapuheenjohtajana nousten puheenjohtajaksi keväällä Työväenyhdistyksen pitkäaikaisen puheenjohtajan Juha Lahdensuun jättäessä puheenjohtajan tehtävät.

– Haluan kiittää Jukkaa kuluneesta vuodesta puheenjohtajana ja olen mielissäni, että yhteistyömme jatkuu myös tulevaisuudessa. Uskon Jukasta olevan apua, kun aloitan tammikuussa puheenjohtajana. Haluan kiittää myös Juhaa hänen tekemästään valtavan hienosta työstä yhdistyksen eteen ja olen iloinen saadessani myös hänet hallitukseen, Hildén sanoo.

Kun uusi johtokunta aloittaa toimintansa tammikuussa 2023, on edessä eduskuntavaalit. Rekolan Työväenyhdistyksellä vaaleissa on myös paljon pelissä.

– Heti ensimmäisenä johtokunnalla on tärkeä tehtävä pitää huolta siitä, että saamme Rekolassa puolueen äänimäärää nostettua. Meille on tärkeätä, että loistava eduskuntavaaliehdokkaamme Tuija Haapalainen on yksi heistä, jotka aloittavat 1. kesäkuuta Arkadianmäellä uusina kansanedustajina. Yhdistyksenä meidän on annettava tuolle vaalityölle suuri panos ja autettava Tuijaa kaikin mahdollisin keinoin saavuttaakseen tavoitteensa, Hildén pohtii.

Paikalla syyskokouksessa oli runsaslukuinen osanotto, yhteensä 15 jäsentä. Osa osallistui etänä ja loput olivat paikan päällä. – Oli ilo nähdä, että yhdistyksessä on aktiivista porukkaa. Kokoukseen osallistui miltei 30 prosenttia yhdistyksen jäsenmäärästä, jota voidaan pitää jo hyvänä saldona. Yksi tärkeistä tehtävistämme tulevana vuonna onkin kasvattaa sekä aktiivisten jäsenten että ylipäätänsä jäsenten määrää. On tehtävä määrätietoista työtä, jotta voimme vuoden päästä olla iloisia kasvaneesta jäsenmäärästä.

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.


*