Mäkisestä Rekolan Työväenyhdistyksen uusi puheenjohtaja

Rekolan Työväenyhdistyksen uudeksi puheenjohtajaksi valittiin keskiviikkona pidetyssä syyskokouksessa Virpi Mäkinen. Mäkinen haastoi istuvan puheenjohtajan Joni Hildénin ja voitti äänin 6-4. Yhdistyksen varapuheenjohtajaksi Mäkisen rinnalle valittiin Osmo Kähkönen.

Johtokunnassa jatkavat Kähkösen lisäksi Jyrki Riikonen, Varpu Peltonen, Mika Oja ja Juha Lahdensuu. Varsinaiseksi jäseneksi nousi tänä vuonna varalla ollut Nina Uskola. Uusina johtokuntaan valittiin Tapio Fransén ja Ray Metsälä. Varalle johtokuntaan valittiin Tuija Haapalainen, Kalevi Peltonen ja Anneli Outinen.

Rekolan Työväentalolle oli syyskokoukseen saapunut kymmenen jäsentä paikalle. Kokouksessa alustuksen piti maanantaina Vantaan kaupunginvaltuuston puheenjohtajaksi valittava Säde Tahvanainen.

Tähän asti Vantaan kaupunginhallituksen varapuheenjohtajana toiminut Tahvanainen kertoi kokousvieraille alustuksessaan muun muassa siitä, miten talousneuvottelut sujuivat ja miten neuvottelut menivät SDP:n kannalta.

Alustuksen perusteella voidaan neuvotteluita pitää onnistuneina, sillä SDP sai monia tärkeitä asioita läpi. Vantaan tilanne puhututti kokousvieraita ja Tahvanainen sai vastata moniin kysymyksiin. Tahvanainen kertoi ottavansa uuden tehtävän vastaan hyvillä mielin.

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.


*