Työelämäpaneeli Rekolan Työväentalolla

Järjestämme Rekolan Työväentalolla keskiviikkona 18.10.2023 kello 18:00 Työelämäpaneelin. Olet sydämellisesti tervetullut seuraamaan paneelia Rekolan Työväentalolle tai striiminä Uudenmaan Sosialidemokraattien YouTube-kanavalta.

Työelämäpaneelissa panelisteina ovat SAK:n puheenjohtaja Jarkko Eloranta, STTK:n puheenjohtaja Antti Palola sekä SDP:n varapuheenjohtaja, kansanedustaja Niina Malm. Paneelin juontaa Rekolan Työväenyhdistyksen puheenjohtaja, toimittaja Joni Hildén.

Työelämäpaneelin lähetys alkaa kello 18:15 ja kestona on puolitoista tuntia. Lähetyksen jälkeen paikalla olevalla yleisöllä on mahdollisuus esittää kysymyksiä panelisteille. Tilaisuudessa on myös kahvitarjoilu.

Rekolan Työväentalo ei ole esteetön paikka. Huomioitavaa on sekin, että parkkitilaa Työväentalolla on rajallinen määrä, suosittelemme siis julkisten käyttöä. Mikäli kuitenkin tulet autolla, on auto mahdollista jättää kivenheiton päässä sijaitsevan Rekolan kirkon parkkipaikalle.

Tervetuloa seuraamaan keskustelua työelämästä!

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.


*